• Direct bestellen
 • Mommy to be – Deel 1: De start

  Sapwinkel > Blog > Blog > Mommy to be – Deel 1: De start
  Blog/Nieuws

  Mommy to be – Deel 1: De start

  Tijdens je zwangerschap wil je je kindje natuurlijk het allerbeste geven, maar het blijft moeilijk om alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft allemaal binnen te krijgen. Het regelmatig drinken van een gezond sapje, kan de uitkomst vormen voor de mommies to be onder jullie. Lees hier de ervaringen van Fleur (26) met de sapjes van Sapwinkel.nl:

  Ik ben inmiddels alweer 32 weken zwanger van mijn eerste kindje en ik mag niet klagen, want tijdens mijn hele zwangerschap heb ik mij prima gevoeld. Nu, in de laatste weken, begint het allemaal wel een klein beetje zwaarder te worden. Vooral in de middag heb ik vaak een dipje, waar ik eigenlijk niet aan toe wil geven, omdat ik naar mijn idee nog veel te veel moet doen. Nee, stil zitten is niet aan mij besteed.

  Gelukkig kwam ik precies op dat moment in aanraking met de sappen van Sapwinkel.nl. 28 dagen lang heb ik elke dag een sapje gedronken om te kijken wat dat nou precies zou doen met mijn lichaam, vooral in deze spannende tijd. Als ik de kleurrijke sapjes eenmaal in de vriezer heb liggen, lees ik nog even enthousiast de website van Sapwinkel.nl door. Ik ben erg blij als ik lees dat ze 100% natuurlijk zijn, zonder toevoegingen en dat over alles heel zorgvuldig is nagedacht. Je kunt tegenwoordig geen lekker sapje meer kopen of je komt er thuis achter dat er E-nummers of suikers in verstopt zitten, terwijl de verpakking nog zo benadrukte dat het product “100% natuurlijk” of “biologisch” was. In alle drukte van de dag neem je het mee in de supermarkt in de veronderstelling dat je iets gezonds voor jezelf koopt.

  Screenshot_2016-01-28-14-25-44-1-300x179Eerlijk is eerlijk, ik ben geen health freak en zeg dan ook echt geen nee tegen een taartje, chocolade of andere lekkernijen tijdens een verjaardag. Toch let ik graag wel een beetje op wat ik eet of drink. Ik reageer namelijk best snel op bepaald voedsel. Helemaal met een schommelende bloedsuikerspiegel. Om maar niet te spreken over wat voeding kan doen met je hormoonhuishouding. Daarom ben ik erg blij met de verscheidenheid van groenten in de sapjes, die bevordelijk zijn voor een gezonde bloedsuikerspiegel, energie en humeur. Ik zeg: kom maar op met die juices!

  Maandag begin ik met mijn eerste sapje. Ik neem deze expres op het moment van de dag wanneer ik normaal gesproken mijn dipje heb en de neiging heb om naar iets lekkers te grijpen. Ik heb gekozen voor de ‘Twisted Beet’ met appel, rode biet, komkommer, wortel, avocado, gele paprika, broccoli, citroen en bleekselderij. Erg lekker! Je proeft echt dat het 100% natuurlijk is! In plaats van op de bank neer te ploffen, zoals normaal rond dit tijdstip gebeurt, besluit ik een rondje te wandelen met de hond in het zachte winterzonnetje. Het begint al goed!

  Save

  Delen!
  Facebook
  Facebook
  Pinterest
  Pinterest
  Instagram

  Winkelmand

  Anderen kozen ook:

  Sapwinkel beoordelingen