• Direct bestellen
 • Mommy to be – Deel 2: De Verloskundige

  Sapwinkel > Blog > Blog > Mommy to be – Deel 2: De Verloskundige
  Blog/Nieuws

  Mommy to be – Deel 2: De Verloskundige

  Inmiddels zijn we een week verder en ik ben nog steeds even enthousiast als dat ik begon. Iedere dag haal ik een ander sapje uit de vriezer (zo blijven ze het best bewaard) om ze mee te kunnen nemen naar mijn werk of waar ik die dag ook ga. Vanmiddag nam ik er nog eentje mee naar een fotoshoot die ik moest schieten. Fijn om even tussendoor zo makkelijk wat te kunnen drinken. Hartstikke makkelijk als je in alle drukte even geen tijd of zin hebt om zelf iets te maken. Het geeft nét dat beetje extra energie zonder de sugarrush. De meeste mensen grijpen toch al snel voor een simple snack en dit is hartstikke gezond!

  2016-03-27-13.40.23Toen ik van de week naar de verloskundige ging voor een controle, hebben we het ook nog even over de sapjes gehad. Ze was erg enthousiast na mijn verhaal! We waren het er over eens dat sapjes een hele fijne uitkomst voor zwangere vrouwen kunnen zijn. Met name tijdens het eerste semester, wanneer je veel moe bent, maar ook vaak die vervelende misselijkheid ervaart. Genoeg groenten en fruit eten, staat dan misschien wat lager op je lijstje. Door de sapjes van Sapwinkel.nl drink je je dagelijkse portie groenten en fruit lekker gemakkelijk weg zodat jij en je kindje alle nodige vitamines en mineralen binnen krijgen. Vlak voor mijn zwangerschap bleek dat mijn kalium laag was. Ik heb bij het leven tomaten en bananen zitten eten om de waardes omhoog te krijgen, maar niks mocht baten. Ik kon geen tomaten meer zien na een tijdje. Ik zag dat in alle sapjes kalium zit en ik heb met toestemming van de verloskundige besloten om mijn bloed opnieuw te laten prikken na 28 dagen lang sapjes drinken! Ik ben heel benieuwd naar de naar hoe mijn waardes dan zijn!

  Fleur heeft gekozen voor het met zorg samengestelde Large de Luxe pakket van Sapwinkel.nl. Of stel je pakket zelf samen en kies voor jouw favoriete smaken.

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Delen!
  Facebook
  Facebook
  Pinterest
  Pinterest
  Instagram

  Laat een bericht achter

  Winkelmand

  Anderen kozen ook:

  Sapwinkel beoordelingen