• Direct bestellen
 • Mommy to Be – Deel 4: Hier is Reeve!

  Sapwinkel > Blog > Blog > Mommy to Be – Deel 4: Hier is Reeve!
  Blog/Nieuws

  Mommy to Be – Deel 4: Hier is Reeve!

  Van Mommy to Be naar Mommy!

  Op 30 Maart vroeg in de ochtend beginnen mijn weeën. “Eindelijk,” denk ik, “ons meisje komt eraan”! De weeën worden steeds heftiger, maar er gebeurt verder heel weinig de rest van de dag. Ik heb geen trek in eten en weet dat het nog erg lang kan gaan duren. Om toch iéts binnen te krijgen voor wat energie eet ik dadels en probeer ik wat van mijn sapje te drinken zo nu en dan. Toevallig had ik die de dag ervoor al uit de vriezer gehaald, alsof ik wist dat ze kwam. Later die avond komt de verloskundige langs en blijkt er nog altijd niets veranderd. Ik raak uitgeput en we besluiten dat het tijd is om naar het ziekenhuis te gaan. Eenmaal daar, tussen de sterke weeën door, vraag ik onder andere of ze misschien mijn bloedwaardes kunnen ophalen aangezien ik die net een paar dagen daarvoor had laten prikken en mij toch een beetje zorgen maakte over mijn kalium. Mijn kalium blijkt omhoog te zijn gegaan sinds ik de sapjes drink en valt eindelijk weer in de normale waardes! Die nacht om 2.50 wordt onze Reeve geboren, een prachtig gezond meisje!

  Fleur nam een 28 dagen pakket dat ze zelf samenstelde. Wil jij dat ook? Ga dan nu naar onze shop!

  IMG_20160430_120420-300x300 IMG_20160507_081711-240x300

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Delen!
  Facebook
  Facebook
  Pinterest
  Pinterest
  Instagram

  Laat een bericht achter

  Winkelmand

  Anderen kozen ook:

  Sapwinkel beoordelingen