• Direct bestellen
 • FAQ

  Sapwinkel > FAQ

  Algemeen

  Bedrijfsgegevens

  Handelsnaam: Sapwinkel.nl

  Adres: Lorentzplein 41-42, 2012 HJ Haarlem

  Website: www.Sapwinkel.nl.nl

  Contact: contact@Sapwinkel.nl.nl

  KvK nummer: 29038297

  BTW nummer: NL.802190686

  IBAN nummer:  NL25ABNA0544108515

  Waarom is JuiceBoost zo goed voor me?

  De JuiceBoost sappen zijn volgens het Low-HI principe samengesteld. Low-HI staat voor Low Human Interference. Dit houdt in dat voeding zo weinig mogelijk door de mens wordt bewerkt. Er worden geen onnodige toevoegingen of E-nummers gebruikt. De gebruikte groenten en fruit zijn 100% natuurlijk en onbespoten geteeld, en worden direct van het land via het Slow Juice principe tot sap geperst. Vervolgens worden de sappen in een shock freezer ingevroren waardoor alle vitaminen en mineralen behouden blijven. Beter behoud van voedingswaarden is niet mogelijk.

  Zijn de JuiceBoost sappen biologisch?

  De JuiceBoost sappen worden gemaakt met 100% natuurlijke en onbespoten producten.

  Is JuiceBoost 100% RAW

  Ja. RAW betekent in feite dat de sap vol zit met “ongekookte” ingrediënten. De meerderheid van de sappen die verkocht worden in supermarkten worden gepasteuriseerd. Dit betekent in wezen het kort verhitten van de sap om de houdbaarheid te maximaliseren en het verminderen van het aantal potentieel schadelijke bacteriën. Helaas, pasteurisatie doodt ook veel van de vitaminen, mineralen en levende enzymen die essentieel zijn in het verteringsproces en onze algehele vitaliteit. Daarom werken wij volgens het Slow Juice principe wat er voor zorgt dat het maximale aan vitaminen, mineralen en enzymen behouden blijven.

  Wat is detoxen/ontgiften?

  Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd van de darmen, nieren en lever. Tijdens een detox reinig je de organen in jouw lichaam door middel van de verse sappen van JuiceBoost, hierdoor voel je je weer fit en krijg je meer energie. Omdat de sappen veel gemakkelijker te verteren zijn dan de voeding die we normaal tot ons nemen komt je spijsvertering tijdens een sapkuur tot rust, en krijgt je lichaam de kans om zijn energie te besteden aan het herstel. Ook fijn: je verliest gewicht.

  Is de combinatie van groente & fruit wel goed voor me?

  Een combinatie van groente en fruit is niet alleen lekker fris, maar geeft ook minder bloedglucose schommelingen. Er kan wel een nadeel aan een mix van groente- en fruitsap zitten, namelijk gisting in de buik dat een opgeblazen gevoel kan geven. Dit kan ondervangen worden door je sap te kauwen voordat je het meteen doorslikt. Deze voorvertering is heel belangrijk en we raden je dan ook aan om dit echt te doen. Ook kunnen sommige mensen het er erg koud van krijgen. Groente- en fruitsappen hebben een thermische en verkoelende werking. Dit is op te vangen door het drinken van kruidenthee, of door het consumeren van gember, dat in veel van onze sappen is toegevoegd. Je kunt ook nog wat cayennepeper toevoegen. Beide hebben een thermisch verwarmend effect. Door het kauwen komt het sap ook op lichaamstemperatuur.

  Wat is slowjuicen?

  Deze techniek van persen zorgt voor een minimale frictie waardoor bijna geen warmte ontstaat, dit zorgt ervoor dat de enzymen en vitaminen intact blijven. Vervolgens worden de sappen in een shock freezer ingevroren, hierdoor blijft de voedingswaarde zo goed mogelijk behouden.

  Is JuiceBoost gluten- en lactosevrij?

  De JuiceBoost sappen zijn gluten- en lactosevrij. 

Gluten is een groep van eiwitten die voorkomt in tarwe, rogge, gerst, spelt, kamut en in de meeste haversoorten. Lactose, ook wel melksuiker genoemd, is een suiker die voorkomt in de melk van alle zoogdieren, koemelk bevat 4 tot 5 procent lactose.

  Voldoet JuiceBoost aan de HACCP richtlijnen?

  JuiceBoost produceert volgens de hygiëne-code HACCP.

  Bezorging, houdbaarheid en gebruik

  Hoe en wanneer wordt JuiceBoost bezorgd?

  De JuiceBoost sappen worden via PostNL ingevroren bezorgd op dinsdag t/m zaterdag. Er zijn twee bezorgopties: – Levering bij je thuis of een afwijkend adres. – Pakje gemakje: het pakket wordt bij een winkel bij jou in de buurt (naar keuze) afgeleverd. Door het speciale verpakkingsmateriaal zullen de sappen bevroren blijven, het pakket dient echter wel op de aangegeven bezorgdag opgehaald worden.

  Verzendkosten bij Sapwinkel.nl

  De verzendkosten bij Sapwinkel.nl.nl bedragen € 6,- per bestelling voor Nederland en België.

  Hoe lang zijn de sappen van JuiceBoost houdbaar?

  JuiceBoost is na ontdooien nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Ingevroren zijn de sappen enkele maanden houdbaar, de datum staat op het flesje aangegeven. Zorg er wel voor dat de sappen na levering direct in de vriezer worden gelegd, ontdooide sappen kan je niet opnieuw invriezen.

  Moet ik JuiceBoost in 1x opdrinken?

  Nee. “Kauw je juice”. Neem de tijd en probeer het niet in één of twee slokken op te drinken. Zo stimuleer je de enzymwerking waardoor de voedingstoffen nog sneller en beter worden opgenomen. Ook komt de sap op lichaamstemperatuur, dit zorgt ook voor betere opname.

  Hoe lang duurt het voordat JuiceBoost in ontdooit?

  Het duurt ongeveer 4 uur voordat een sap is ontdooit bij kamertemperatuur. Je kunt de sap ook in de koelkast ontdooien, maar dan duurt het ongeveer 12 uur. Houd er rekening mee dat als er meerdere flesjes naast elkaar staan dat ze elkaar dan ook langer bevroren houden.

  Kunnen kinderen JuiceBoost drinken?

  Een kleine hoeveelheid JuiceBoost kan alleen maar goed zijn! Een fles van 250ml sap is teveel voor een kind, maar een kleine hoeveelheid kan worden geconsumeerd. Wij raden een portie van 100ml aan.

  Sapkuren

  Waarom is detoxen goed voor me?

  Detoxen zorgt ervoor dat je lichaam zich kan ontdoen van opgeslagen gifstoffen. Je gaat je hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen. Behalve dat je afvalt zal je ook tijdens de kuur merken dat je een zachtere huid krijgt en je tanden en ogen witter worden. De gifstoffen die vrij komen tijdens een sapkuur moeten wel de kans krijgen om het lichaam te verlaten, daarom krijg je extra voedingssupplementen bij de kuur. Onze sappen zijn zo samengesteld dat dit proces optimaal kan verlopen. Nog een bijkomend effect van een sapkuur is dat je afkickt van je verslavingen aan suiker, vetten, nicotine enz. Hierdoor is het makkelijker om na de kuur op een gezondere levensstijl over te stappen. Een mooie kickstart dus.

  Kan ik ook een sapkuur volgen bij zwangerschap?

  Nee, we raden niet aan om een sapkuur te volgen wanneer je zwanger bent. Dit is vanwege de gifstoffen die in het lichaam vrijkomen. Wel is het gezond om één keer per dag naast je gezonde voedingspatroon een sapje te drinken.

  Voor wie is een sapkuur geschikt?

  Detoxen is voor iedereen geschikt die in goede conditie en gezondheid verkeerd. Mocht je gezondheidsproblemen hebben zoals een te hoge bloeddruk of gebruik je medicijnen, raadpleeg dan eerst je huisarts. Je kunt tijdens een sapkuur namelijk anders gaan reageren op je medicijn gebruik.

  Hoeveel kan ik afvallen?

  Hoeveel je kunt afvallen is geheel afhankelijk van je overgewicht, het aantal dagen dat je een kuur volgt en hoeveel je erbij sport (beweegt). Gemiddeld val je een pond per dag af, mannen vaak iets meer.

  Is het ook mogelijk om onder begeleiding te detoxen?

  Ja, dat kan! We geven ook sapkuren onder professionele begeleiding, ook wel JuiceCamp genoemd. Neem een kijkje op www.juicecamp.nl voor de geplande data en locaties, of neem contact met ons op via contact@juicecamp.nl.

  Bestellingen

  Pakket wijzigen of annuleren?

  Heb je een bestelling afgerond en ben je iets vergeten of wil je toch een aanpassing maken? Geen probleem, neem contact op met Sapwinkel.nl en wij helpen je bij het wijzigen of eventueel annuleren van je pakket.

   

  Let op!: Wijzigingen of annuleren is alleen mogelijk wanneer het pakket nog niet is verstuurd!

  Betaalmogelijkheden

  Betaling geschiedt vooraf via iDeal, creditcard (Visa & MasterCard) of PayPal. U selecteert eerst uw bank, vervolgens vindt de betaling plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank.

  Bestelproces

  U kunt 24 uur per dag bestellingen plaatsen. Na uw online bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail van uw order, u kunt vervolgens uw pakketje volgen via Track & Trace

  Retourbeleid

  Sapwinkel.nl werkt met verse producten en daarom accepteren wij geen retourzendingen.

  Mocht er iets met het pakket aan de hand zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken samen naar een passende oplossing.

  mailto: contact@sapwinkel.nl
  <A HREF=”tel://0031-23-5317487″>023 531 74 87 </A>